Handelsbetingelser

Steinwerk ApS hjælper gerne med at anslå forbruget af klinker/fliser og forbrugsmaterialer. På baggrund af de givne oplysninger, kan vi beregne det forventede behov. Denne beregning er kun vejledende og er ikke ansvarspådragende for Steinwerk ApS. Ved genbestilling kan samme farvetone og størrelseskaliber ikke garanteres.

Ordresummen erlægges ved ordreafgivelse. Ordrer bestilt pr. telefon eller mail betales indenfor 8 dage jvf. den pr. mail tilsendte ordrebekræftelse.
Ved ordrer på kr. 10.000,- eller mere erlægges 50% af ordresummen ved bestillingen og restbeløbet når varerne meddeles at være til rådighed på vort lager eller showroom. Steinwerk ApS. forbeholder sig ejendomsretten til det solgte, indtil betalingen er sket.

Steinwerk ApS bestiller fliserne hjem i ordre. Udover en respittid på 48 timer, kan en ordre ikke annulleres eller væsentligt ændres.
Der må normalt påregnes en leveringstid på 14-21 dage. Leveringstiden skal betragtes som omtrentlig. Overskridelse af leveringstiden berettiger ikke kunden til at annullere ordren, såfremt overskridelsen skyldes forhold, som Steinwerk ApS ikke kontrollerer.

Overskydende fliser tages ikke retur. I særlige tilfælde og udtrykkeligt aftalt ved ordreafgivelsen, kan returnering af hele og ubrugte kasser aftales. Der beregnes et returgebyr på 20%.
Udsalgsvarer, skaffevarer og udgåede varer tages ikke retur.
Variationer i farver, overflade, form, krakeleringer i glasur samt ujævnheder er naturlige for håndlavede fliser og natursten, og reklamationer herom modtages ikke.
Køber må acceptere variationer i forhold til vareprøver og udstillede produkter. Dette gælder også ved eventuel genbestilling, hvor lettere farvevariation i forhold til første leverance kan forekomme.
Det påhviler kunden at kontrollere de modtagne varer inden montering. Der kan ikke reklameres over fliser efter montering.
Ved fragtmandslevering af ordrer til kundens adresse sker leveringen for kundens regning og risiko. Varerne bedes inspiceret straks på leveringsstedet, og evt. skader rapporteres omgående.
Ved aftalt returforsendelse hæfter kunden for returfragten. Returvarer skal tilbageleveres ubrugte, i mangelfri stand samt i original emballage.

VEDRØRENDE MONTERING AF FLISER

HUSK ALTID inden opsætningen af klinker og fliser at kontrollere mængde og kvalitet. Der kan forekomme variationer i farver og størrelser, og er fliserne først sat op frasiger Steinwerk ApS sig ansvarligheden for mængde og kvalitet.

Vi anbefaler, at du gennemlæser monterings vejledning for det produkt du skal montere. Denne kan downloades fra vores hjemmeside www.steinwerk.dk, under afsnittet ”Datablade” som du finder nederst på forsiden. Eller du kan bede om instruktioner i butikken.
Vores produkter kan kræve specielle arbejdsmetoder for at opnå et perfekt og godt resultat. Bed derfor også gerne din murer eller montør om at kontakte os inden montering.