Book et møde

Møde i vores showroom

Hos STEINWERK har vi mange års erfaring fra flisebranchen. Vi opdaterer løbende vores sortiment og holder os orienteret om de aktuelle tendenser og produkter fra vores leverandører i Europa. Det betyder, at vores fliseudstilling altid præsenterer det nyeste inden for spansk og italiensk flisedesign. Derfor kan du se frem til en personlig og fagligt kvalificeret rådgivning i vores showroom. Vi står klar til at vejlede dig i forhold til dit kommende projekt. Vi er eksperter i alt fra valg af flisetype til opsætning og daglig pleje af dine klinker.
Vi glæder os til at rådgive dig, så du kan realisere din drøm om en ny indretning med mosaik, fliser og klinker. Oplev dine muligheder i ro og mag og lad os invitere dig på en kop kaffe eller the. Vi ser frem til at byde dig velkommen til et møde om dit projekt i vores showroom på Hammershusvej 5B i Herning.

Hjemmebesøg af STEINWERK Mosaik og Fliser

Et besøg af vores Mosaik og Flise konsulent giver dig mulighed for at se forskellige løsninger i dit eget hjem. På den måde kan du i ro og mag vælge dit nye gulv eller væg og være sikker på, at farver og stil passer til resten af dit hjem.
Kompetent vejledning. Det er altid fagfolk, der kommer på besøg. Med sig har de et udvalg af produkter og masser af gode råd. Hvis I finder frem til en løsning, du kan lide, kan du få et uforpligtende tilbud og opmåling på stedet. Det er let og ligetil.

 

Når du har udfyldt nedenstående formular, vil du en af de førstkommende hverdage blive ringet op, af en af vores konsulenter. Sammen aftaler I et tidspunkt for mødet. Ved første samtale vil vi spørge ind til dine ønsker, til dit nye projekt. På den måde får vi en idé om, hvilken løsning, der måske kunne passe i dit hjem.

Jeg vil gerne booke et møde:

Marker hvilke rum som vi skal kigge på – Afkryds gerne flere af nedenstående muligheder.

Vi ringer dig op og bekræfter mødet og aftaler et tidspunkt.